Appletizing …

Apple heeft zoveel accessoires dat je af en toe door de bomen het bos niet meer kan zien. Ze maken je hongerig voor hun accessoires, daarom ook de titel Appletizing. Een snel en goed voorbeeld hiervan is de Apple Pencil, zo een leuk ding die zoveel mensen wel zouden willen hebben. Want hoe vaak irriteer je je wel niet aan het feit dat je vinger toch net te dik lijkt te zijn om hetgeen te doen op je iPad Pro.

Accessoires

Als je op de site van Apple kijkt zie je minstens 15 verschillende categorieën voor de accessoires die ze hebben. Eerlijk is eerlijk zoveel hebben ze ook wel minstens nodig. Apple levert natuurlijk niet alleen maar iPhones, iPads, iPods en MacBooks. Ze hebben ook Smartwatches, Apple TV en verschillende computers. Apple werkt veel samen met verschillende welbekende merken zoals Adidas en Philips om accessoires te leveren die je in en om het huis kan gebruiken of tijdens het sporten. Hun accessoires zijn eenvoudig, strak en elegant ontworpen. En maken moeiteloos verbinding met de daarvoor bestemde apparaten.

Apps

Bij veel van de Apple accessoires horen bepaalde apps die het een stuk leuker en eenvoudiger maken om ermee te werken. In de inleiding noemde ik al de Apple Pencil, Apple heeft ook een goedkopere versie ervan voor de “gewone” iPads. Deze ziet er wat robuuster uit dan de pencil voor de iPad Pro. Bij deze accessoire hoort de Paper van FiftyThree app. Deze wordt dan weer geoptimaliseerd met tools zoals: Sketch, Outline, Write, Colour en Mix Colour. Als ik Apple mag geloven dan heb ik met deze app dus mijn hele tekenkist bij me en kan ik mijn creatieve geest de vrije loop laten. Want met de pencil trek ik net als met een echte potlood lijnen en die kan ik daarna zachter maken met mijn vinger.

Bescherming

Apple speelt met hun accessoires meteen in op de nieuwe iPhones en iPads die ze leveren. Een pluspunt van deze accessoires is dat ze vaak de levensduur van je apparaat verlengen. Denk maar aan de screenprotectors en de verschillende hoesjes die er beschikbaar zijn voor je iPhone en iPad. Er zijn meer dan genoeg die met hun iPhone “naakt” lopen omdat ze vinden dat enige vorm van bescherming het ontwerp van de telefoon teniet doet. Hier komt de eerder genoemde elegantie weer aan bod.

De meeste mensen die gebruik maken van Apple apparatuur houden van de mooie en strakke afwerking en Apple houdt hen goed aan zich gebonden door keer op keer aan hun eenvoudige eis te voldoen. Ik ben benieuwd naar welke accessoires Apple over de komende periode naar buiten zal brengen. Want alleen al de elegantie ervan maakt dat ik er naar wil kijken.

Bron Cheaptech

Previous post: